Salut, inovatorule!
Pentru a da roade, inovarea și investițiile au nevoie de expertiză din interior. INNO te ajută să inovezi, să îți dezvolți afacerea și să investești în regiunea de Nord-Vest a României.

CE ȘTIM SĂ FACEM

Portofoliul Regional de Inovare și Antreprenoriat

PRIA este un instrument de promovare a celor mai inovatoare idei din zona de Nord-Vest. Vitrina PRIA este deschisă cercetătorilor și antreprenorilor inovatori care intenționează să dezvolte noi produse și tehnologii. Programează o întâlnire cu experții noștri în inovare și vom găsi cea mai bună soluție pentru nevoilor tale, fie că e vorba de finanțare sau de parteneri de cercetare.

Instrumente de inovare

Inovarea nu se întâmplă peste noapte, ci este un drum anevoios pe care cu greu îl străbați singur. De aceea îți punem la dispoziție toate uneltele de care ai nevoie în oricare etapă a procesului de inovare te-ai afla. Îți suntem alături de la dezvoltarea ideii, la găsirea soluțiilor de cercetare și dezvoltare; de la crearea unui prototip, la identificarea celor mai bune instrumente de finanțare.

Punct de legătură regional pentru investitori străini

Oferim potențialilor investitori toate seturile de date de care au nevoie pentru a investi în regiunea de Nord-Vest, fie că e vorba de informații economice, demografice sau legale. Punem în legătură investitorii cu dezvoltatori imobiliari, firme de resurse umane, cabinete de avocatură, asociații din domeniul afacerilor și oricare alți stakeholderi relevanți. Programează o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri și te vom ajuta să iei cele mai bune decizii pentru tine și afacerea ta!

38

Organizații în ecosistemul nostru

1

Provocări încărcate pe platformă

4

Idei în portofoliu

DE CE INNO?

INNO oferă o soluție integrată dedicată tuturor nevoilor de afaceri, menită să ajute toți stakeholderii să descopere cele mai bune soluții și parteneriate. Când e vorba de INOVARE, ANTREPRENORIAT și INVESTIȚII, platforma noastră te pune în contact direct cu toate părțile relevante (autorități locale și regionale, IMM-uri, universități și cercetători).

Suntem o ECHIPĂ multidisciplinară de experți care pun la dispoziția investitorilor GRATUIT seturile de date personalizate de care au nevoie pentru a alege regiunea Nord-Vest, fie că e vorba de informații economice, demografice sau legale.  

Suntem parte a AGENȚIEI DE DEZVOLTARE REGIONALĂ NORD-VEST, un ONG de utilitate publică cu rol în dezvoltarea regională, care dezvoltă proiecte, implementează Programul Operațional Regional în regiune și acționează ca un catalizator în ecosistemul din regiunea Nord-Vest. 

Noutăți
13 sep 2023
Evenimentul Demo Day marchează finalul programului de accelerare LevelUP Health & Life Sciences Accelerator, primul accelerator pentru start-upurile din sănătate și științele vieții din România. 6 luni, 9 întâlniri, 45 de experți, 150+ ore de mentorat și consultanță, 2 bootcampuri și multiple workshopuri mai târziu, cele 13 start-upuri au ajuns la final și sunt pregătite să își prezinte soluția în fața unui juriu format din reprezentanți ai fondurilor de investiții, clinicilor private și EIT Health.
Știri
INNO
29 aug 2023
LevelUP x iScale este un bootcamp intensiv de 3 zile care va avea loc în 6-8 septembrie, în Cluj-Napoca. Face parte din programul LevelUP Health & Life Sciences Accelerator, primul accelerator dedicat start-upurilor din sănătate și științele vieții din România, finanțat de EIT Health și ADR Nord-Vest.
Știri
Sănătate
01 aug 2023
Raportul Startup Heatmap Europe 2023 reprezintă cel mai cuprinzător studiu european despre dezvoltarea ecosistemelor de start-upuri și mobilitatea fondatorilor.
Știri
INNO
29 jun 2023
Cristina Bogățeanu va coordona un workshop intensiv în cadrul celei de-a șasea sesiuni a Acceleratorului LevelUP. Workshopul „Agile Project Management for Startups in Life Sciences and Health Tech” vă va ajuta să înțelegeți mai bine modul în care comportamentul și nevoile clienților determină dezvoltarea și ajustarea produselor și, implicit, care este rolul vostru în acest proces și cum vă puteți adapta la această situație.
Știri
Sănătate
27 jun 2023
Vino să o întâlnești pe Montse Daban Marín, o adevărată inovatoare în domeniul sănătății europene. Montse va veni la întâlnirea noastră de accelerare de joi, special pentru start-upurile din cadrul programului LevelUP Accelerator.
Știri
INNO
27 jun 2023
ADLO, împreună cu Primăria Municipiului Oradea anunță lansarea unei noi etape de înscrieri pentru incubatorul de afaceri „CRESC Oradea Mare” pentru start-upurile din industrii creative.
Știri
22 jun 2023
Joi, 22 iunie, am organizat un workshop practic, special pentru start-upurile din acceleratorul LevelUP, despre tot ceea ce trebuie să știe pentru a-și înființa o firmă.
Știri
INNO
19 jun 2023
Techsylvania este o conferință anuală de tehnologie organizată în Cluj-Napoca, care aduce laolaltă profesioniști, antreprenori, investitori și entuziaști ai tehnologiei din diverse domenii și industrii.
Știri
Evenimente
16 jun 2023
Cluj Innovation Days este un eveniment anual dedicat încurajării inovației și antreprenoriatului, precum și promovării colaborărilor între diverse industrii și sectuare pentru dezvoltarea unor modele de afaceri inovatoare cu impact asupra societății.
Știri
Evenimente
Știri
Evenimente
13 jun 2023
Targul de Industrie si Tehnologie IDENTICOM4 a avut loc în Cluj-Napoca în 24-26 mai, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative. Conceptul IDENTICOM4 se concentrează în jurul relației dintre companiile orientate spre inovație, digitalizare în era Industry 4.0, viziune asupra calității, și clienții acestora.
Știri
Evenimente
Știri
Evenimente
12 jun 2023
HealthFEST, desfășurat la Casino în Parcul Central Cluj-Napoca în perioada 18-21 mai, este un eveniment inovator și interactiv care își propune să ofere publicului larg o experiență educativă și distractivă, axată pe sănătate și medicină.
Știri
Evenimente
06 jun 2023
Te-ai întrebat vreodată ce fac diferit acele 10% din start-upuri care reușesc să ajungă pe piață? Workshopul nostru satelit de la Techsylvania te va ajuta să descoperi conceptul de lean start-up și să înveți cele mai bune practici pentru construirea unui model de business în domeniile biotehnologie și medtech.
Știri
Evenimente
23 may 2023
Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 7 zile calendaristice, începând cu data publicării. Observațiile și propunerile pot fi trimise până la data de 30 mai 2023 prin e-mail catre marian.alca@nord-vest.ro
Știri
INNO
11 may 2023
Programul LevelUP Health & Life Sciences a început oficial cu un bootcamp introductiv și prima întâlnire de accelerare pentru cele 14 start-upuri selectate.
Știri
Sănătate
19 apr 2023
După o perioadă de selecție riguroasă, care a inclus interviuri cu experții programului și analiza potențialului fiecărei echipe, au fost selectate 14 start-upuri promițătoare.
Știri
INNO
24 mar 2023
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a desfășurat la Bistrița cel de-al doilea curs de formare în cadrul proiectului POCA 150753.
Știri
Evenimente
15 mar 2023
Ai un start-up sau ești specialist în domeniile sănătății sau științelor vieții? Sau poate ești un antreprenor de succes și vrei să îți împărtășești experiența cu cei aflați la început de drum? Te invităm la evenimentul de networking din cadrul LevelUP Health & Life Sciences Accelerator!
Știri
INNO
02 mar 2023
Am deschis înscrierile pentru LevelUP – Primul accelerator dedicat start-upurilor din Sănătate și Științele Vieții!
Știri
INNO
30 dec 2022
Pentru că cifrele vorbesc de la sine, hai să trecem în revistă rezultatele anului 2022!
Știri
INNO
Știri
INNO
13 dec 2022
Între 7 și 8 decembrie, am fost la Budapesta pentru a participa la ultima sesiune de workshopuri din cadrul programului EIT Health Drive.
Știri
INNO
Știri
INNO
25 nov 2022
Compania Press Glass Production SRL, unul dintre cei mai mari producători de sticlă termoizolantă din Europa, vine în România, în parcul industrial Eurobusiness IV din Oradea. Aceasta este a doua investiție majoră concretizată pe care INNO a facilitat-o în regiune, după ce în luna iunie compania germană Stihl a confirmat o investiție de 125 milioane de euro în Oradea.
Știri
INNO
22 nov 2022
EduHack2022, cel mai mare hackathon pe teme de educație formală și informală din România, lansează o provocare privind învățământul în mediul rural, dar și pe Marte.
Știri
IT&C
21 nov 2022
În perioada 15-17 noiembrie 2022, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a desfășurat primul curs de formare organizat fizic la Zalău, în cadrul proiectului “Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele din regiunea Nord-Vest”, cod SIPOCA 927/MySMIS2014 – 150753.
Știri
Evenimente
31 oct 2022
Colegii noștri, Laviniu Chis și Ştefan Rusu, împreună cu Anca Roman de la Specializare Inteligentă au participat săptămâna trecută la a doua sesiune a programului de formare DRIVE Training.
Știri
Sănătate
Știri
Sănătate
31 oct 2022
28 oct 2022
Echipa INNO a participat la cea de-a 10-a ediție a evenimentului Cluj Innovation Days.
Știri
Evenimente
Știri
Evenimente
12 oct 2022
INNO a participat la întâlnirea bilaterală România-Singapore facilitată de Cluj IT.
Știri
Evenimente
Știri
Evenimente
03 oct 2022
Oportunitate de a-ți prezenta proiectul sau studiul în cadrul Conferinței Internaționale SIF2022, în Sardinia.
Știri
Știri
09 sep 2022
Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele antreprenoriale din Regiunea Nord-Vest
Știri
Știri
31 aug 2022
Prima ediție StartUP LevelUP, Level 1: Entrepreneur Mindset a luat sfârșit!
Știri
Știri
Știri
Știri
28 jun 2022
În săptămâna 20-24 iunie, INNO, în colaborare cu Ingenious Biz, a desfășurat o serie de workshopuri menite să ajute la dezvoltarea Planului Regional pentru Creșterea Investițiilor în Inovare și Antreprenoriat pentru Regiunea Nord-Vest a departamentului INNO.
Știri
Știri
23 may 2022
Prima ediție Innowave Summit a avut loc la Cluj-Napoca în 19-20 mai 2022.
Știri
Știri
Știri
Știri
09 may 2022
InfoDay - Oportunitati de finantare pentru digitalizarea industriei
Știri
Știri
Știri
Știri
09 may 2022
09 may 2022
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în colaborare cu Transilvania Digital Innovation Hub, vă invită să participați la evenimentul Info Day - OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE PENTRU DIGITALIZAREA INDUSTRIEI.
Știri
Știri
31 mar 2022
INNO este un departament în cadrul ADR Nord-Vest înființat în 2019 cu misiunea de a contribui la dezvoltarea regională prin atragerea investițiilor străine și dezvoltarea ecosistemului de inovare. Laviniu Chiș, șeful departamentului, ne explică cum poate această inițiativă să atragă în mod activ investitorii străini și care sunt cele mai importante aspecte la care aceștia se uită când iau decizia să investească.
Știri
INNO
31 mar 2022
Un produs digital începe de la o idee, de la o viziune. Ca să fie dezvoltat și să treacă testul validării, trebuie să poată răspunde unui set amplu de întrebări. Proiectul INNO nu a fost cu nimic diferit. Pornind de la consultări cu mediul academic și de cercetare, mediul privat dar și cel public, INNO a avut la bază un set de nevoi identificate la nivel regional și a vizat să fie un instrument regional pentru potențialii investitori din regiune.
Știri
INNO
Știri
INNO
31 mar 2022
31 mar 2022
Portofoliul Regional pentru Inovare și Antreprenoriat, sau PRIA pe scurt, este un instrument de promovare a celor mai inovatoare idei din zona de Nord-Vest a României.
Știri
INNO
31 mar 2022
INNO are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul INNOVATION. Switch it on, care va avea loc pe 1 aprilie 2022, între orele 11:00 - 15:30, în format fizic la Hotel Platinia, sala Da Vinci, sau online, prin live pe Facebook.
Știri
INNO
Știri
INNO