Inovare și antreprenoriat
INNO te ajută să inovezi, să îți dezvolți afacerea și să investești în regiunea de Nord-Vest a României.

   CE GĂSEȘTI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

CUM ABORDĂM INOVAREA?

Suntem convinși că inovarea va pune regiunea de NV pe hartă. De aceea lucrăm alături de toate entitățile relevante din regiune pentru a ajuta inovatori, afaceri și investitori să se cunoască și să pună bazele unor parteneriate pe termen lung. De asemenea, contribuim la dezvoltarea ecosistemului de inovare prin promovarea unei înțelegeri cât mai detaliate a contextului și trendurilor globale actuale, privind întotdeauna înainte și căutând următoarea idee care va schimba lumea.
De la idee la pitch
Treci de la o simplă idee la un plan de afaceri bine definit folosind Launchpad, programul de creștere pe care îl recomandăm pentru a-ți dezvolta o abordare îndreptată înspre piață.

DE CE SĂ FACI PARTE DIN PRIA?

Îți promovăm ideea, te ajutăm să o crești și să o duci în piață.

Acționăm ca un incubator informal și punct de contact pentru inovatorii din regiune.

Suntem un hub regional prin care poți să-ți găsești cele mai bune conexiuni pentru businessul tău.

Noutăți
23 may 2023
Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 7 zile calendaristice, începând cu data publicării. Observațiile și propunerile pot fi trimise până la data de 30 mai 2023 prin e-mail catre marian.alca@nord-vest.ro
Știri
11 may 2023
Programul LevelUP Health & Life Sciences a început oficial cu un bootcamp introductiv și prima întâlnire de accelerare pentru cele 14 start-upuri selectate.
Știri
Sănătate
19 apr 2023
După o perioadă de selecție riguroasă, care a inclus interviuri cu experții programului și analiza potențialului fiecărei echipe, au fost selectate 14 start-upuri promițătoare.
Știri
INNO
24 mar 2023
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a desfășurat la Bistrița cel de-al doilea curs de formare în cadrul proiectului POCA 150753.
Știri
Evenimente
15 mar 2023
Ai un start-up sau ești specialist în domeniile sănătății sau științelor vieții? Sau poate ești un antreprenor de succes și vrei să îți împărtășești experiența cu cei aflați la început de drum? Te invităm la evenimentul de networking din cadrul LevelUP Health & Life Sciences Accelerator!
Știri
INNO
02 mar 2023
Am deschis înscrierile pentru LevelUP – Primul accelerator dedicat start-upurilor din Sănătate și Științele Vieții!
Știri
INNO
30 dec 2022
Pentru că cifrele vorbesc de la sine, hai să trecem în revistă rezultatele anului 2022!
Știri
INNO
Știri
INNO
13 dec 2022
Între 7 și 8 decembrie, am fost la Budapesta pentru a participa la ultima sesiune de workshopuri din cadrul programului EIT Health Drive.
Știri
INNO
Știri
INNO
25 nov 2022
Compania Press Glass Production SRL, unul dintre cei mai mari producători de sticlă termoizolantă din Europa, vine în România, în parcul industrial Eurobusiness IV din Oradea. Aceasta este a doua investiție majoră concretizată pe care INNO a facilitat-o în regiune, după ce în luna iunie compania germană Stihl a confirmat o investiție de 125 milioane de euro în Oradea.
Știri
INNO
22 nov 2022
EduHack2022, cel mai mare hackathon pe teme de educație formală și informală din România, lansează o provocare privind învățământul în mediul rural, dar și pe Marte.
Știri
IT&C
21 nov 2022
În perioada 15-17 noiembrie 2022, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest a desfășurat primul curs de formare organizat fizic la Zalău, în cadrul proiectului “Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele din regiunea Nord-Vest”, cod SIPOCA 927/MySMIS2014 – 150753.
Știri
Evenimente
31 oct 2022
Colegii noștri, Laviniu Chis și Ştefan Rusu, împreună cu Anca Roman de la Specializare Inteligentă au participat săptămâna trecută la a doua sesiune a programului de formare DRIVE Training.
Știri
Sănătate
Știri
Sănătate
31 oct 2022
28 oct 2022
Echipa INNO a participat la cea de-a 10-a ediție a evenimentului Cluj Innovation Days.
Știri
Evenimente
Știri
Evenimente
12 oct 2022
INNO a participat la întâlnirea bilaterală România-Singapore facilitată de Cluj IT.
Știri
Evenimente
Știri
Evenimente
03 oct 2022
Oportunitate de a-ți prezenta proiectul sau studiul în cadrul Conferinței Internaționale SIF2022, în Sardinia.
Știri
Știri
09 sep 2022
Consolidarea dialogului între APL și ecosistemele antreprenoriale din Regiunea Nord-Vest
Știri
Știri
31 aug 2022
Prima ediție StartUP LevelUP, Level 1: Entrepreneur Mindset a luat sfârșit!
Știri
Știri
Știri
Știri
28 jun 2022
În săptămâna 20-24 iunie, INNO, în colaborare cu Ingenious Biz, a desfășurat o serie de workshopuri menite să ajute la dezvoltarea Planului Regional pentru Creșterea Investițiilor în Inovare și Antreprenoriat pentru Regiunea Nord-Vest a departamentului INNO.
Știri
Știri
23 may 2022
Prima ediție Innowave Summit a avut loc la Cluj-Napoca în 19-20 mai 2022.
Știri
Știri
Știri
Știri
09 may 2022
InfoDay - Oportunitati de finantare pentru digitalizarea industriei
Știri
Știri
Știri
Știri
09 may 2022
09 may 2022
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în colaborare cu Transilvania Digital Innovation Hub, vă invită să participați la evenimentul Info Day - OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE PENTRU DIGITALIZAREA INDUSTRIEI.
Știri
Știri
31 mar 2022
INNO este un departament în cadrul ADR Nord-Vest înființat în 2019 cu misiunea de a contribui la dezvoltarea regională prin atragerea investițiilor străine și dezvoltarea ecosistemului de inovare. Laviniu Chiș, șeful departamentului, ne explică cum poate această inițiativă să atragă în mod activ investitorii străini și care sunt cele mai importante aspecte la care aceștia se uită când iau decizia să investească.
Știri
INNO
31 mar 2022
Un produs digital începe de la o idee, de la o viziune. Ca să fie dezvoltat și să treacă testul validării, trebuie să poată răspunde unui set amplu de întrebări. Proiectul INNO nu a fost cu nimic diferit. Pornind de la consultări cu mediul academic și de cercetare, mediul privat dar și cel public, INNO a avut la bază un set de nevoi identificate la nivel regional și a vizat să fie un instrument regional pentru potențialii investitori din regiune.
Știri
INNO
Știri
INNO
31 mar 2022
31 mar 2022
Portofoliul Regional pentru Inovare și Antreprenoriat, sau PRIA pe scurt, este un instrument de promovare a celor mai inovatoare idei din zona de Nord-Vest a României.
Știri
INNO
31 mar 2022
INNO are deosebita plăcere de a vă invita la evenimentul INNOVATION. Switch it on, care va avea loc pe 1 aprilie 2022, între orele 11:00 - 15:30, în format fizic la Hotel Platinia, sala Da Vinci, sau online, prin live pe Facebook.
Știri
INNO
Știri
INNO
INNO ADR NV
31 march 2022
În încercarea de a promova produsele regionale și a încuraja producția atât la nivelul materiilor prime cât și a produselor finite la nivelul regiunii Nord-Vest, propunem realizarea unei platforme care are la . bază tehnologia blockchain pentru identificarea trasabilității originii produsului regional. Vom putea astfel să realizăm o certificare regională care să asigure cumpărătorul (fie B2C fie B2B) că produsul achiziționat este 100% realizat în regiune Nord-Vest. Avem astfel nevoie de o echipă care să poată realiza tehnologia necesară pentru implementarea trasabilității în lanțul de valoare al companiilor din regiune.
Provocări