Parcuri industriale
Descoperă cele 25 de parcuri industriale din Nord-Vestul României și alege locația ideală pentru afacerea ta.
Parcuri industriale
În Nord-Vestul României sunt 25 de parcuri industriale. Hai să le explorăm pe toate și să vedem care este cel mai potrivit pentru tine și afacerea ta.

Business Park Bistrița Sud

Business Park Bistrița Sud (BPBS) este un parc industrial de 30 ha situat la intrarea în orașul Bistrița. Se află foarte aproape de drumurile naționale și de sistemul feroviar, în apropierea viitoarei centuri ocolitoare a orașului, la intersecția drumurilor spre est, sud și vestul României.

Află mai multe

Eurobusiness Oradea I

Cel mai mare parc industrial din Oradea și județul Bihor, întinzându-se pe o suprafață de peste 130 de hectare. Parcul a fost înființat în 2008 și este în prezent 90% ocupat de companii mari precum Eberspacher, Emerson, Faist Mekatronic, Plexus, SHC, Astor Mueller, etc.

Află mai multe

Eurobusiness Oradea II

Parcul Industrial Eurobusiness II din Oradea este situat la 2.5 km de centrul orașului și oferă 83 de hectare de greenfrield. Parcul deservește o gamă largă de sectoare economice. În prezent, sunt disponibile 40 de hectare.

Află mai multe

Eurobusiness Oradea III

Parcul Industrial Eurobusiness III din Oradea a fost înființat în luna mai 2015 și este situat în zona industrială a orașului Oradea, având acces la o stradă industrială și aflându-se la 5 km de granița cu Ungaria. În prezent, parcul este ocupat în totalitate.

Află mai multe

Eurobusiness Oradea IV

Parcul Industrial Eurobusiness IV se întinde pe o suprafață de 6.5 hectare de greenfield și se află încă în curs de dezvoltare. La finalizare, parcul va fi împărțit în 24 de loturi, fiecare cu o suprafață cuprinsă între 1500 și 3300 mp.

Află mai multe

Parcul Industrial Săcueni

Parcul Industrial Săcueni este situat la 43 de km de Oradea și la 5 km de granița cu Ungaria, având acces direct la Drumul Național 19D. Parcul are o suprafață totală de 5.03 hectare, împărțită în 6 loturi, care sunt în prezent toate disponibile.

Află mai multe

Parcul Industrial Tamaseu

Parcul Industrial Tămășeu este un parc de 7 hectare situat în județul Bihor, la 21 km de Oradea și 23 km de Vama Borș, cu acces direct la Drumul Național DN19. Cea mai apropiată autostradă este autostrada M3 din Ungaria, situată la 55 km distanță.

Află mai multe

Parcul Industrial Tileagd

Parcul Industrial Tileagd este situat în comuna Tileagd, județul Bihor, la 37 de kilometri de granița cu Ungaria, cu acces direct la Drumul European E60. Parcul cuprinde nouă loturi cu o suprafață totală de 9.3 hectare, o parte fiind încă disponibile.

Află mai multe

Tetarom I

Inaugurat în anul 2005, Parcul Industrial Tetarom I a fost primul parc industrial din județul Cluj. Cu peste 110 companii rezidente, parcul este ocupat integral. Aceste companii au investit aproximativ 150 de milioane de euro și au creat peste 3.500 de locuri de muncă.

Află mai multe

Tetarom II

TETAROM II este al doilea parc industrial deschis în județul Cluj. Situat în Cluj-Napoca, cele 12 ha de teren au fost complet ocupate de către Emerson începând din 2007, care a investit 150 de milioane de euro și a creat peste 2800 de locuri de muncă.

Află mai multe

Tetarom III

TETAROM III are o suprafață de 154 hectare și este situat în comuna Jucu, la 22 km distanță de Cluj-Napoca. Parcul este complet ocupat, cei mai importanți investitori fiind Bosch, De'Longhi, Transilvania Construcții și Karl Heinz Dietrich.

Află mai multe

Parcul Industrial ARC

ARC Parc Industrial este un parc privat situat la intrarea în orașul Dej, la 48 km distanță de Cluj-Napoca. Suprafața totală administrată a terenului este de 40 de hectare, complet plană și construibilă. În prezent, parcul este complet ocupat.

Află mai multe

Parcul Industrial Arieș

Parcul Industrial Arieș este un parc logistic și industrial de 54.4 hectare situat în Turda, județul Cluj, la 25 de kilometri de Cluj-Napoca. Acesta reprezintă un proiect modern cu hale industriale ce oferă spații de depozitare sau producție, având un potențial maxim de a găzdui construcții pe o suprafață de 23.5 hectare.

Află mai multe

Cluj Innovation Park

Clujul Innovation Park este o comunitate creativă unde inovația, educația și dezvoltarea își găsesc locul. Parcul oferă spații de birouri și coworking, săli pentru evenimente sau întâlniri, ateliere, spații pentru industria filmului și multe altele.

Află mai multe

Parcul Industrial Câmpia Turzii

Parcul Industrial Câmpia Turzii se întinde pe 10 hectare situate în municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, la o distanță de 40 km de Cluj-Napoca, cel mai mare oraș din regiune și unul dintre cele mai importante centre economice și culturale din România.

Află mai multe

Parcul Industrial Jibou

Parcul Industrial Jibou se remarcă prin poziția sa logistică excelentă, datorită proximității față de patru orașe importante: Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare și Baia Mare. Dintre acestea, trei dispun și de aeroport, facilitând transportul rapid și eficient.

Află mai multe

Schwaben Business Park Petreşti

Parcul Industrial Schwaben s-a format în urma unui Program de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România. Parcul are 11.8 hectare și a fost construit în Petrești, iar un centru de consultanță pentru firme a fost înființat la Vállaj, special pentru a sprijini întreprinderile mici și mijlocii de ambele părți ale graniței.

Află mai multe

Parcul Industrial MG TEC

MG TEC este primul parc industrial greenfield din orașul Dej, județul Cluj. Parcul se întinde pe o suprafață de 24.9 ha, terenul fiind deținut de MG TEC Grup S.A., a cărei principală activitate este administrarea bunurilor imobiliare. Parcul a fost înființat în 2017 și în prezent este ocupat în proporție de 66.2%.

Află mai multe

Parcul Industrial Carei Nord

Parcul Industrial Carei Nord are 22 de hectare și se află în județul Satu Mare. Terenul este împărțit în 32 de loturi industriale, plus clădirea administrativă care va fi amplasată la intrarea parcului. În prezent, parcul este în construcție.

Află mai multe

Parcul Industrial West Park Oradea

Parcul Industrial West Park Oradea are 5 hectare și se află în Oradea, pe Calea Borșului, la aproximativ 4 kilometri de vama Borș, la granița cu Ungaria și la 70 de kilometri de autostrada M3 din Ungaria. În prezent, parcul este în construcție.

Află mai multe

Nervia I

Parcul Industrial Nervia I are 24 de hectare și se află în Apahida, în apropierea imediată a Clujului. Datorită proximității față de aeroportul și vama din Cluj-Napoca, acest parc este ideal pentru logistică și producție. În prezent, gradul de ocupare al parcului este de 70%.

Află mai multe

Nervia II

Nervia II este un parc logistic situat între Turda și Câmpia Turzii, în județul Cluj, la doar 45 de minute distanță de Cluj-Napoca. Suprafața de 32 ha este împărțită în două corpuri de teren: unul de 8 ha și celălalt de 24 ha, conectate printr-o șosea.

Află mai multe
Contactează-ne!
Te interesează un spațiu într-un parc industrial? Contactează-ne experții!