Investește în Cluj
Indiferent de județ, ne asigurăm că iei cele mai bune decizii pentru tine și compania ta.
Județul Cluj
Reședință de județ - Cluj-Napoca (Populație: 324267)
Aflat într-o continuă creștere și încurajând digitalizarea, județul are în jur de 24.000 de angajați în domeniul IT. Producția industrială era și ea pe o pantă ascendentă în 2020, crescând cu 5,4% față de 2019, marcând și o creștere a valorii fiscale de 8,2%. Cluj-Napoca, reședința de județ, este cel de-al doilea oraș ca mărime din țară, fiind în același timp și centrul de gravitație cultural și economic al Transilvaniei. Zona metropolitană, un lider regional industrial, academic și comercial de secole, găzduiește și al doilea cel mai mare aeroport din țară ca număr de pasageri. Cluj-Napoca, important centru academic, este într-un proces de reinventare ca destinație pentru un număr în creștere de domenii, de la IT, tehnologie și producție, la servicii profesionale și din industria ospitalității.
Proprietăți imobiliare
INNO Pathfinder
20 june 2024
Această parcelă de teren de 768 de hectare este situată în comuna Cătina, județul Cluj, în extravilan. Este disponibil pentru vânzare, închiriere sau concesiune și este situat la doar 50km de Cluj Napoca.
Terenuri CJ
Terenuri CJ
INNO Pathfinder
20 jun 2024
INNO Pathfinder
20 june 2024
Această parcelă de aproximativ 10 hectare este situată în comuna Vad, județul Cluj, oferind potențial de extindere. Este disponibil pentru concesiune și beneficiază de apropierea unui pod peste râul Someș, care oferă acces la drumul european care leagă Baia Mare de Cluj Napoca.
Terenuri CJ
INNO REAL ESTATE
19 june 2024
Această parcelă de teren de 3,5 hectare este situată în satul Hagău, pe raza comunei Cătina, județul Cluj. Terenul este dezvoltat și disponibil pentru concesiune, închiriere sau vânzare, situat la doar 50 de kilometri de Cluj Napoca.
Terenuri CJ
Terenuri CJ
INNO REAL ESTATE
19 jun 2024
INNO REAL ESTATE
19 june 2024
Această parcelă de teren de 3477 de metri pătrați este situată în comuna Cătina, județul Cluj, în intravilan. Pe această proprietate sunt disponibile pentru închiriere, concesionare sau vânzare două imobile, cu suprafețe de 373 de metri pătrați, respectiv 399 de metri pătrați. Clădirile sunt construcții administrative și socioculturale, care necesită intervenții pentru reabilitare. Descrierea clădirilor - Tâmplărie, construcție permanentă cu fundație din piatră și beton, zidărie din piatră și cărămidă, acoperiș din lemn, acoperit cu țiglă, compus din 2 camere. Cladirea a fost construita in 1987 si extinsa in 1992 fara autorizatie de construire, nu are lift si nici certificat de performanta energetica.
Terenuri CJ
INNO REAL ESTATE
19 june 2024
Această parcelă de teren de 4713 metri pătrați este situată în comuna Cătina, județul Cluj. Desemnat teren intravilan mixt, beneficiaza de utilitati in apropiere. În plus, pe proprietate există un imobil care ocupă o suprafață de 51 mp. Clădirea este o construcție administrativă și socioculturală, care necesită intervenții pentru reabilitare. Descrierea clădirii: Tamplarie, constructie permanenta cu fundatie din piatra si beton, zidarie din piatra si caramida, acoperis din lemn, acoperit cu tigla, compus din 2 camere. Cladirea a fost construita in 1987 si extinsa in 1992 fara autorizatie de construire, nu are lift si nici certificat de performanta energetica.
Terenuri CJ
INNO REAL ESTATE
19 june 2024
Această parcelă de teren de 1707 metri pătrați este situată în comuna Cătina, județul Cluj, în raza orașului. Terenul găzduiește două imobile, unul administrativ și unul social-cultural, cu suprafețe de 68 de metri pătrați, respectiv 54 de metri pătrați. Ambele clădiri necesită intervenții pentru reabilitare. Descriere imobil de 68mp - Tamplarie, constructie permanenta cu fundatie din piatra si beton, zidarie din piatra si caramida, acoperis din lemn, acoperit cu tigla, compus din 2 camere. Cladirea a fost construita in 1987 si extinsa in 1992 fara autorizatie de construire, nu are lift si nici certificat de performanta energetica.
Terenuri CJ
Terenuri CJ
INNO REAL ESTATE
19 june 2024
Acest teren de 15 hectare, situat în comuna Gilău, județul Cluj, are domiciliul în zona suburbană, oferind potențial celor interesați. Bonus - În apropiere este disponibil și un alt teren de 8ha.
Terenuri CJ
Terenuri CJ
INNO REAL ESTATE
19 june 2024
Această parcelă de teren de 8 hectare este situată în comuna Gilău, județul Cluj, la periferie. Zona de dezvoltare propusă va avea conexiune la autostrada A3.
Terenuri CJ
Terenuri CJ
Mihnea Beuran
31 march 2022
Această parcelă de aproximativ 6 hectare este situată în comuna Aghireșu, județul Cluj, oferind oportunități de investiții. Situat la limita orașului, există potențial de extindere a zonei. Sunt disponibile servicii precum proiectare, management de proiect și opțiuni flexibile de proprietate a terenurilor (vânzare, închiriere, asociere).
Terenuri CJ
Ioan Lucian Sevan
31 march 2022
Acest teren de aproximativ 26 ha este situat in municipiul Turda, judetul Cluj, in intravilan. Rămâne neamenajat și este desemnat drept teren industrial. Toate utilitățile sunt ușor disponibile la limita proprietății. În plus, există acces la o sursă de energie neutră în CO2 prin panourile fotovoltaice existente.
Terenuri CJ
Emanuela Gavrila
Others
31 mar 2022
Teren Turda /Parc industrial
Terenuri CJ
Terenuri CJ
Emanuela Gavrila
Others
31 mar 2022