Investește în Maramureș
Indiferent de județ, ne asigurăm că iei cele mai bune decizii pentru tine și compania ta.
Județul Maramureș
Reședință de județ - Baia Mare (Populație: 145718)
Cu o lungă tradiție în agricultură, producție de lemn și produse din lemn, precum și minerit, Maramureșul îmbină acum vechiul cu noul. Astfel, principalele industrii ale zonei sunt acum prelucrarea și produsele din lemn și metale, echipamente și componente electronice, textile și produse din piele, precum și domeniul alimentar. Situat la limita nordică a țării, la granița cu Ucraina, Maramureșul are cea mai întinsă suprafață muntoasă dintre toate județele regiunii Nord-Vest, oferind o gamă variată de peisaje pitorești. Bisericile de lemn din Maramureș se află pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO din 1999. După o lungă perioadă în care mineritul a dominat o bună parte din zonă, județul descoperă, treptat dar sigur, agroturismul și alte modalități de a capitaliza profundul potențial turistic.
Proprietăți imobiliare
INNO Pathfinder
19 june 2024
Această parcelă de teren se întinde pe aproximativ 43 de hectare și este situată în comuna Călinești, județul Maramureș. Situat la periferie, este neexploatat și este poziționat la 2,5 kilometri de Ocna Șugatag și la 19 kilometri de punctul de trecere a frontierei Sighetu Marmației.
Terenuri MM
INNO Pathfinder
14 may 2024
Teren neexploatat de 160 ha, situat în comuna Săcălășeni, județul Maramureș. Terenul este situat în afara satului, fiind ideal pentru întreprinderi ecologice (investițiile pe această suprafață trebuie să fie nepoluante pentru mediul înconjurător și vizează în principal petrecerea timpului liber și recreere, turism și culturi agricole permanente (arbuști, pomi fructiferi).
Terenuri MM
Terenuri MM
INNO Pathfinder
22 november 2022
Acest teren de 75 de hectare este situat în comuna Săcălășeni, județul Maramureș, în raza orașului. Neatins și gata de dezvoltare, oferă flexibilitatea de a fi subdivizat în funcție de preferințele investitorului.
Terenuri MM
Terenuri MM
INNO Pathfinder
Public_Autority
21 nov 2022
Această parcelă de aproximativ 35 de hectare este situată în comuna Groși, județul Maramureș, disponibilă pentru oportunități de investiții. Situat la marginea comunei, se află la doar 16 kilometri de Baia Mare. În plus, există o șosea de centură situată la 100 de metri de teren.
Terenuri MM
Grigore Tomoioaga
31 march 2022
Această parcelă de teren de 2.194 mp este situată în comuna Moisei, județul Maramureș, în raza orașului și la aproximativ 72 de kilometri de punctul de trecere a frontierei Sighetu Marmației. În plus, pe teren există un imobil care ocupă o suprafață de 593 mp. Clădirea are multiple posibilități de folosință fiind o clădire administrativă și socio culturală, ziduri de cărămidă, 2 toalete, 8 camere.
Terenuri MM
Vasile Barbul
31 march 2022
Acest teren, cu o suprafață de aproximativ 2 hectare, este situat în localitatea Seini, județul Maramureș, la doar 25 de kilometri de Baia Mare.
Terenuri MM
Grigore Tomoioaga
31 march 2022
Această parcelă de teren, cu o suprafață de aproximativ 909 mp, este situată în comuna Moisei, județul Maramureș. Situată în raza orașului, se află la 72 de kilometri de punctul de trecere a frontierei Sighetu Marmației.
Terenuri MM
Terenuri MM
Ion Sorin Timis
31 march 2022
Teren cu suprafața de aproximativ 3,7 hectare este situat pe raza municipiului Borșa, județul Maramureș. Destinat pentru uz industrial, este disponibil spre vanzare ca oportunitate de investitie. Pe suprafața terenului se află o clădire industrială, degradată însă cu instalații electrice funcționale.
Terenuri MM