Investește în Bistrița-Năsăud
Indiferent de județ, ne asigurăm că iei cele mai bune decizii pentru tine și compania ta.
Județul Bistrița-Năsăud
Reședință de județ - Bistrița (Populație: 94024)
Având puternice influențe saxone care se reflectă atât în educație, cât și în distribuția forței de muncă, economia Bistriței își are rădăcinile în moștenirea fostelor sale bresle (fierari, dulgheri, măcelari sau croitori). Astăzi, aceste vechi îndeletniciri își găsesc ecoul în domenii precum producția de produse din metal, procesarea lemnului și a produselor din lemn, a sârmei sau textilelor, a acumulatorilor și bateriilor, precum și a echipamentelor electrice și electronice destinate autovehiculelor. Aflat la poalele Carpaților Orientali, județul este o poartă către minuni naturale puțin cunoscute. Vechiul centru al Bistriței, reședința de județ și fost nod comercial medieval, încă păstrează caracterul rădăcinilor istorice ale zonei, amestecând puternice influențe românești, maghiare, germane și evreiești.
Proprietăți imobiliare
INNO Pathfinder
19 june 2024
Parcelă de 7,000m2, situată în intravilan, în centrul comunei Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud. Acest teren neexploatat oferă un potențial major de dezvoltare, fiind cu destinația comercial.
Terenuri BN
Terenuri BN
INNO Pathfinder
19 june 2024
Parcelă de teren de 1 hectar destinată dezvoltării, situată în comuna Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud. Această zonă, potrivită pentru construcții, este disponibilă pentru investiții.
Terenuri BN
INNO Pathfinder
18 june 2024
Teren liber cu o suprafață de 1 hectar, situat în extravilanul comunei Spermezeu, în județul Bistrița-Năsăud. Este poziționat la 30 de kilometri de orașul Beclean și la 70 de kilometri de municipiul Bistrița.
Terenuri BN
INNO Pathfinder
14 may 2024
Teren cu suprafața de aproximativ 1.6ha, situat în oraș Sângeorz Băi, jud Bistrița Năsăud. Terenul este localizat în extravilan, poate fi dobândit prin concesiune iar funcțiunile pentru zona în care se află terenul sunt foarte variate. (ex. industrie , agroindustrie, depozitare și funcțiuni complementare : prestări servicii, comerț etc)
Terenuri BN
Terenuri BN
INNO Pathfinder
25 april 2024
Teren viran, intravilan, suprafață de 8600m2, la 30 de km de orașul Beclean, în comuna Spermezeu, jud Bistrița Năsăud.
Terenuri BN
INNO Pathfinder
25 april 2024
Teren cu suprafața de 800m2, viran, intravilan, formă regulată/margini drepte, situat la 30 km de orașul Beclean, în comuna Spermezeu, jud Bistrița Năsăud.
Terenuri BN