Despre INNO

DESPRE INNO

INNO este un departament în cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, înființat în 2019 cu misiunea de a contribui la dezvoltarea regională prin atragerea investițiilor străine și dezvoltarea ecosistemului de inovare și antreprenoriat.

Platforma INNO este un instrument digital dezvoltat ca punct de interacțiune pentru stakeholderii regionali din ecosistemul de inovare cu scopul de a crește competitivitatea regională prin sprijinirea accesului la transfer tehnologic și dezvoltarea unei economii care are la bază inovarea. De asemenea, platforma promovează regiunea și facilitează accesul investitorilor în regiune oferind informații relevante și un punct de contact cu experții noștri.

INNO PENTRU INVESTITORI

INNO este principalul punct de contact pentru businessurile care vor să investească în regiunea de Nord-Vest a României. Oferim servicii suport de la A la Z investitorilor pentru a face tranziția pe piața românească cât mai ușoară.

De la seturi de date personalizate, la identificarea celor mai potrivite proprietăți imobiliare și până la planificarea de întâlniri cu dezvoltatori imobiliari, firme de HR, firme de avocatură și alți stakeholderi relevanți, INNO ajută potențialii investitori la fiecare pas.

INNO PENTRU INOVATORI ȘI ANTREPRENORI

Experții INNO organizează constant traininguri, workshopuri și programe educaționale precum StartUP LevelUP menite să umple golurile identificate în regiune în ceea ce privește formarea antreprenorială, procesul de valorificare a cercetării și intrarea pe piață. 

De asemenea, platforma INNO oferă o varietate de instrumente menite să încurajeze cercetarea și transferul tehnologic precum PRIA (Portofoliul Regional de Inovare și Antreprenoriat), Provocări și o bază de date stufoasă de resurse în secțiunea Knowledge Hub.

ECHIPA INNO

PARTENERI

INNO
0264 431 550
Donath 53A, Cluj-Napoca
inno@nord-vest.ro
Contactează-ne!