PRIA
Portofoliul Regional de Inovare și Antreprenoriat este un instrument de promovare a celor mai inovatoare idei din zona de Nord-Vest.
Locul în care piața și ideile se întâlnesc
Unul din scopurile INNO este de a construi o legătură între cercetare și antreprenoriat, între idee și produs, între mediul academic și cel de afaceri. Toate acestea sub umbrela unui program cadru menit să umple golurile și legăturile lipsă din ecosistemul regional. Vitrina PRIA se adresează atât potențialilor investitori și antreprenori care o pot consulta pentru a găsi noi oportunități, cât și cercetătorilor și startup-urilor care își pot promova și capitaliza ideile și descoperirile.

 

 

Portofoliul Regional de Inovare și Antreprenoriat
Leonard Bodnar
IMM
24 may 2024
Oferim servicii de proiectare 2D si 3D, cu posibilitatea de a le produce la scara mica/medie.
PRIA Startup
PRIA Startup
Leonard Bodnar
IMM
24 may 2024
Zsolt Pap
31 march 2022
Soluția propusă de ZEN - Zero Energy Reactor asigură apă pură în zonele în care acest lucru nu este posibil din diverse motive, necesită următoarea abordare: Nu consumă energie electrică din rețea, Funcționează non-stop, Nu necesită întreținere complexă și operațiunile de punere în funcțiune Reactoarele ZEN îndeplinesc aceste cerințe deoarece: celulele solare montate furnizează energie electrică, împreună cu o baterie care acumulează energie electrică neutilizată; funcționează non-stop în prezența luminii; nu necesita interventia utilizatorului deoarece suprafata care realizeaza degradarea poluantilor se autoregenerază.
PRIA business
PRIA business
Zsolt Pap
31 mar 2022
Levente Tamas
31 march 2022
Robotics AI oferă soluții de ultimă generație bazate pe inteligență artificială, de detectare a oamenilor și obiectelor pentru pentru piețele care se concentrează pe roboți autonomi și logistică, sănătate, smart buildings și robotică. Robotics.AI oferă soluții avansate de măsurare volumetrică folosind tehnologia 3D ToF de la Analog Devices și algoritmi proprietari care combină date de viziune 3D și 2D, cât și algoritmi avansați de estimare a poziției umane pentru 18 puncte cheie ale corpului.
PRIA business
PRIA business
Levente Tamas
31 mar 2022
Cristina Tomoiaga
31 march 2022
REThink este un joc terapeutic pentru prevenirea tulburărilor emoționale la copii și adolescenți. Fiecare din cele 7 nivele se axează pe o abilitate specifică: recunoașterea emoțională, relaxare și mindfulness, diferența dintre cogniția rațională și irațională, schimbarea cognitivă, rezolvarea problemelor, antrenament cu atenție pozitivă și abilități de învățare. Testat într-un studiu clinic (David et al., 2019) cu copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, rezultatele arată îmbunătățiri ale simptomelor emoționale, dispoziției depresive, abilităților de reglare a emoțiilor și cognițiilor iraționale.
PRIA business
PRIA business
Cristina Tomoiaga
31 mar 2022
Ede Bodoki
31 march 2022
Tehnologia farmaceutică dezvoltată X-Elut își propune să ofere soluții pentru nevoia nesatisfăcută de metode și compoziții pentru a furniza eficient xantofilele în forma lor bioactivă în structurile ochiului (lentil, retină) fără degradare. Acești compuși bioactivi (luteină, zeaxantina) sunt meniți să protejeze structurile celulare esențiale implicate funcțional în procesul vederii de daune foto-oxidative și de ciclurile oxidative/inflamatorii vicioase.
PRIA business
PRIA business
Ede Bodoki
31 mar 2022
Stefan Rusu
31 march 2022
Intelligent Stock Research este o platformă de research pe piața bursieră bazată pe Machine Learning care ajută investitorii să economisească timpul petrecut cu analizele, să ia decizii informate pe bursă și să-și crească valoarea portofoliului de acțiuni. Platforma cuprinde partea de educație investițională, analize bursiere (research), sistem de alerte tranzacții și algoritm de tranzacționare automată.
PRIA Startup
PRIA Startup
Stefan Rusu
31 mar 2022
Marius Cardos
31 march 2022
Platformă de booking de experiențe
PRIA Startup
PRIA Startup
Marius Cardos
31 mar 2022
Andrada Georgiana Nacu
31 march 2022
Regalitatea a fost încă din Antichitate busola, ce ghida simțurile femeilor spre o frumusețe aparte. Ceea ce dorim noi să facem este să transmitem fetelor/femeilor dorința de a se simți apreciate, prețioase și deosebite, înrămându-le în frumoasa poveste regala, pe care dorim să o creionăm cu multă minuțiozitate. Parfumurile vor avea tente florale, citrice, gourmand si zoice, asa cum reiese si din chestionarul/studiul facut asupra pietei. Acestea vor avea diferite gramaje, pentru a acoperi o mare plaja de client si a prezenta o accesibilitate a preturilor, in functie de doleantele grupelor de varsta. De asemenea, dorim sa cream si parfumuri solide, pretioase si usor de purtat cu o nota de final foarte puternica, chiar si jewelry fragrances. Preturile vor acoperi o mare parte din client, variind intre 100-400 lei, iar packaging-ul va fi cu totul deosebit, misterios, regal. Una dintre surprizele incipient ar consta si in punerea in vanzare a unor treasure boxes, clientul spunand ce aroma si-ar dori, restul fiind frumos impachetat, asemeni unei surprize miraculoase.
PRIA Startup
PRIA Startup
Andrada Georgiana Nacu
31 mar 2022
Narcis Haias
31 march 2022
Deschiderea primei săli de jocuri VR din Bihor, unde se pot experimenta tehnologii de ultima generație în domeniul gaming ului și nu numai.
PRIA Startup