Studii de caz
Urmărește interviurile și vezi cum poți adapta în proiectul tău bunele practici de care dau dovadă firmele din Nord-Vest.

BUNE PRACTICI DIN NORD-VEST

Programul Operațional Regional (POR) este un program de finanțare european care sprijină dezvoltarea economică și socială a regiunilor din România. De-a lungul anilor, POR a finanțat sute de companii din regiunea Nord-Vest, ajutându-le să își dezvolte afacerile și să își sporească competitivitatea.

Am vizitat sediul a 12 companii finanțate prin POR pentru a afla care sunt secretele succesului lor. Urmărește interviurile și vezi cum poți adapta bunele lor practici în proiectul tău.

Valtryp

Valtryp este lider în producția de accesorii auto de înaltă calitate, specializându-se în volane, mânere pentru schimbătoare de viteză, huse din piele și tapițerie auto.

Detalii

Welthaus

Cu experiență de peste 15 ani, Welthaus, firmă cu sediul în Zalău, este lider pe piața producției de tâmplărie din PVC și aluminiu din Europa.

Detalii

Flexibil

Având în spate o istorie de peste 45 de ani, Flexibil proiectează, dezvoltă, produce și testează componente și ansambluri de cauciuc-metal pentru diverse industrii.

Detalii

INNO Robotics

În decursul a 12 ani de activitate au devenit cel mai mare integrator de soluții complet automatizate cu roboți industriali, cu capital românesc, din țară, câștigând totodată și încrederea clienților de peste graniță.

Detalii

Lava Knitting

Este o companie de textile belgiană cu o experiență de peste 90 de ani, un lider mondial în producția de țesături pentru saltele. Sunt orientați către inovație, calitate excelentă și servicii la prețuri competitive.

Detalii

UNION CO

Union Co, companie IT cu sediul în Cluj-Napoca, oferă o gamă largă de servicii și produse IT, cea mai recentă activitate fiind colectarea și reciclarea deșeurilor electronice.

Detalii

Karplastik

Karplastik este un producător de piese din plastic pentru industria auto, cu sedii în România și Turcia. Compania are o experiență de peste 35 de ani și o echipă tehnică de elită.

Detalii

Beyus

Apa termală BEYUS, cu proprietăți terapeutice recunoscute de Ministerul Sănătății, este o soluție eficientă pentru îngrijirea pielii sensibile, atopice, acneice și deteriorate.

Detalii

Termototal

Termototal procesează orice fel de sticlă pentru producătorii de mobilier, uşi din sticlă, compartimentări interioare, design interior sau exterior din sticlă, structuri din sticlă.

Detalii

Bodescu Export Import

Companie românească cu sediul în Satu Mare, este un lider în producția de materiale și produse pentru industria de confort. Compania oferă o gamă largă de produse, inclusiv scaune, canapele și saltele.

Detalii

Autonova

Autonova, companie cu capital local, este un lider în producția de piese și echipamente pentru industria auto și non-auto. Compania are o experiență de peste 60 de ani și o echipă de profesioniști dedicați.

Detalii

AC HELCOR

AC HELCOR este o companie farmaceutică din Baia mare care se ocupă cu producția de medicamente, comprimate și capsule, extinsă cu producția de vitamine și suplimente naturale.

Detalii
Ești beneficiar POR și vrei să îți promovezi bunele practici?
Dă-ne câteva detalii despre afacerea ta.