Investește în Bihor
Indiferent de județ, ne asigurăm că iei cele mai bune decizii pentru tine și compania ta.

Județul Bihor

Reședință de județ - Oradea (Populație: 215588)

Județul Bihor, situat la granița cu Ungaria, este o poartă de acces către Europa, oferind o viață vibrantă în Oradea, centrul său economic și cultural. Costul de trai accesibil și calitatea ridicată a vieții se îmbină armonios cu peisajele pitorești.

Domeniile de activitate după numărul de persoane ocupate în anul 2022 sunt:
1.    Industria prelucrătoare: 61,8 mii persoane
2.    Comerț cu ridicata și cu amănuntul: 37,8 mii persoane
3.    Agricultură, silvicultură și pescuit: 30 mii persoane
4.    Construcții: 18,8 mii persoane
5.    Transport și depozitare: 17,9 mii persoane
6.    Sănătatea și asistența social: 12,9 mii persoane
7.    Învățământ: 12,6 mii persoane

Specializarea județului: Dezvoltare în sectoarele industriei de prelucrare, cu sub-sectoare notabile precum producția de computere, electronică și optică, industria textilă și de confecții, prelucrarea materialelor plastice și produse nemetalice, și producția de mobilă.

Turism: Băile Felix și Băile 1 Mai sunt cunoscute pentru apele termale și tratamentele de nămol, oferind oportunități de relaxare și tratament.

 

Proprietăți imobiliare
INNO REAL ESTATE
26 june 2024
Parcela de teren situată în localitatea Varziv, comuna Popești, județul Bihor, cu o suprafață de 1.5 hectare. Această proprietate se află la o distanță de 60 de kilometri de Oradea și 65 de kilometri de Punctul de Trecere a Frontierei Borș. Pe terenul în cauză se găsește o construcție utilizată în scopuri industriale și administrative.
Terenuri BH
INNO REAL ESTATE
26 june 2024
Teren de 4.5 ha situat în comuna Sălacea, la 60 de km de Oradea și 25 km de punct de trecere frontieră Valea lui Mihai. Terenul este situat în intravilan și este propus pentru vânzare în funcție de mărimea investiției, dar și pentru închiriere. Teren este racordat la utilități. Administrația locală este gata să sprijine cu orice este necesar dezvoltarea unei investiții.
Terenuri BH
INNO Pathfinder
20 june 2024
Teren de aproximativ 1ha, situat în comuna Sălacea, jud Bihor. Terenul este situat în intravilan, clasificat ca fiind de tip industrial. În apropiere se regăsesc loturi care sunt de asemenea disponibile pentru investiții.
Terenuri BH
INNO Pathfinder
20 june 2024
Teren de aproximativ 1ha, situat în comuna Sălacea, jud Bihor. Se propune concesionarea terenului pe o perioadă lungă de timp. Terenul este situat în intravilan, clasificat ca fiind de tip industrial. În apropiere se regăsesc loturi care sunt de asemenea disponibile pentru investiții.
Terenuri BH
INNO Pathfinder
20 june 2024
Această parcelă de aproximativ 5 hectare, situată în comuna Țețchea, județul Bihor, este pregătită pentru investiții și este poziționată strategic într-o zonă industrială.
Terenuri BH
Terenuri BH
INNO Pathfinder
20 june 2024
Situat pe raza comunei Țețchea, județul Bihor, acest teren de aproximativ 12 hectare este situat în zona industrială a orașului, în raza orașului.
Terenuri BH
INNO Pathfinder
20 june 2024
Teren cu suprafața de 20ha, localizat în comuna Șimian, jud Bihor. Terenul este situat în intravilan, este neexploatat, cu destinație de curți și construcții.
Terenuri BH
Terenuri BH
INNO ADR NV
Others
18 jun 2024
Situată în comuna Tăuteu, județul Bihor, acest teren de aproximativ 6 hectare este neexploatat și situat în intravilan, la doar 1 kilometru de ieșirea de pe autostrada A3.
Terenuri BH
Terenuri BH
Jozsef Nyako
Others
31 mar 2022
Teren situat în județul Bihor orașul Valea lui Mihai, situat în extravilan. Suprafața este de 17 hectare, compusă din mai multe loturi, situat la 11 km de graniță (Nyírábrány – Valea lui Mihai (Érmihályfalva). Punctele forte includ accesul la rețeaua feroviară și legăturile stabilite cu orașul Debrețin, precum și accesibilitatea din diverse direcții prin mai multe mijloace de transport.
Terenuri BH
Terenuri BH
Bela Horvath
Others
31 mar 2022
Teren de aproximativ 2 hectre, situat în comuna Sălacea, jud Bihor. Se propune concesionarea terenului pe o perioadă lungă de timp. Terenul este situat în intravilan, clasificat ca fiind de tip industrial. Punctele tari le reprezintă racordarea la utilități, asistență pentru rapiditate avize, precum și situarea în proximitatea punctului de frontieră din zona orașului Valea lui Mihai, mai exact la 25 de km.
Terenuri BH
Bela Horvath
Others
31 mar 2022
Teren cu suprafața de aprox 8ha, localizat în comuna Sălacea, jud Bihor, se remarcă ca o oportunitate de investiții promițătoare. Amplasată în intravilan și nefolosită până în prezent, această proprietate este la doar 20 de kilometri distanță de punctul de trecere a frontierei Valea lui Mihai. Este disponibilă pentru vânzare, concesiune sau închiriere, beneficiind de sprijinul autorităților locale și fiind lipsită de orice litigii.
Terenuri BH
Bela Horvath
Others
31 mar 2022
Teren cu o suprafață de aprox 7ha, localizată în orașul Sălacea, în jud Bihor. Această parcelă este situată în intravilan și oferă oportunități excelente de investiții, în apropierea utilităților esențiale, la doar 25 de km de punct de trecere a frontierei Valea lui Mihai.
Terenuri BH
Cristian Vasile Paul
Others
31 mar 2022
Această parcelă de teren de 138 de hectare este situată în comuna Lăzăreni, județul Bihor, oferind oportunități de investiții în extravilan. Amenajarea propusă pentru acest teren este un contract de închiriere. Amplasat convenabil, se află la 45 de kilometri de Borș Custom și la 30 de kilometri de Aeroportul Internațional Oradea.
Terenuri BH
Terenuri BH
Cristian Vasile Paul
Others
31 mar 2022
Acest teren se întinde pe 83 de hectare și este situat la marginea comunei Lăzăreni, la 43 de kilometri de Vama Borș și la 32 de kilometri de Aeroportul Internațional Oradea.
Terenuri BH
Terenuri BH
Laszlo Torok
Others
31 mar 2022
Aceasta parcela de teren de aproximativ 10 hectare este situata in municipiul Salonta, judetul Bihor, in intravilan, destinata dezvoltarii industriale. Consiliul local este deschis să discute și să aprobe cerințele specifice ale potențialilor investitori. Terenul beneficiaza de acces feroviar direct pentru transportul de marfa, existand posibilitatea racordarii la energie electrica si gaz, cu surse situate in apropiere.
Terenuri BH
Terenuri BH
Laszlo Torok
Others
31 mar 2022
Iosif Balazsi
Others
31 mar 2022
Situată în comuna Șimian, județul Bihor, această parcelă de teren de 21 de hectare este situată central în raza orașului. Neatins și gata de dezvoltare, se află lângă punctul de trecere a frontierei Valea lui Mihai, la doar 6 kilometri distanță.
Terenuri BH
Terenuri BH
Iosif Balazsi
Others
31 mar 2022