Instrumente de inovare
Inovarea nu se întâmplă peste noapte. Dar îți punem la dispoziție toate uneltele de care ai nevoie ca să străbați acest drum.
Ce instrumente îți punem la dispoziție?
Noua ta călătorie începe aici! Indiferent de stadiul în care se află ideea ta, avem uneltele care te vor ajuta mai departe.
De la idee la pitch
Treci de la o simplă idee la un plan de afaceri bine definit folosind Launchpad, programul de creștere pe care îl recomandăm pentru a-ți dezvolta o abordare îndreptată înspre piață.
Provocări
INNO ADR NV
31 march 2022
În încercarea de a promova produsele regionale și a încuraja producția atât la nivelul materiilor prime cât și a produselor finite la nivelul regiunii Nord-Vest, propunem realizarea unei platforme care are la . bază tehnologia blockchain pentru identificarea trasabilității originii produsului regional. Vom putea astfel să realizăm o certificare regională care să asigure cumpărătorul (fie B2C fie B2B) că produsul achiziționat este 100% realizat în regiune Nord-Vest. Avem astfel nevoie de o echipă care să poată realiza tehnologia necesară pentru implementarea trasabilității în lanțul de valoare al companiilor din regiune.
Provocări