StartUP LevelUP
Te inițiază în lumea antreprenoriatului. Cu fiecare nivel absolvit, ajungi mai aproape de visul tău!

CE ESTE STARTUP LEVELUP?

Lucrând îndeaproape cu diverși actori regionali, am identificat mai multe nevoi în ceea ce privește educația antreprenorială accesibilă. Din aceste nevoi s-a născut StartUp LevelUP! StartUP LevelUP nu este un program strict teoretic, ci unul practic și interactiv. Îți punem la dispoziție expertiza și uneltele necesare pentru a începe să-ți pui întrebări și să faci experimentele care îți vor deschide calea către un start-up de succes.

DE CE STARTUP LEVELUP?

Organizarea pe niveluri te ajută să crești, indiferent de stadiul în care te afli. Fie că abia te-ai decis că vrei să fii antreprenor, fie ca ai deja o afacere pe care vrei să o crești, avem un nivel adresat nevoilor tale. Poți participa la toate pentru a obține o introducere plenară în antreprenoriat, sau poți alege nivelurile care îți vor dezvolta competențele de care consideri că ai nevoie acum.

CE SPUN PARTICIPANȚII

„Un program genial, recomand tuturor! Am ieșit din zona de confort, mi-am făcut niște promisiuni de care trebuie să mă țin și sunt mândru de asta.” - George „Exact cum spune și numele, acest program pune bazele unei gândiri sănătoase și îndreptate spre dezvoltare și curiozitate. De unde altundeva sa începem, dacă nu cu fundamentele?” - Cosmin „Am ieșit din zona de confort, am făcut multe exerciții de introspecție, mi-am amintit punctele mele forte și mi-am impus obiective pentru punctele slabe. Am învățat despre flow și ikigai, despre importanța valorilor în crearea de relații de durată. M-am simțit tare bine, a fost o atmosferă relaxată și engaging în același timp datorită facilitatorilor și celorlalți participanți.” - Irina

LevelUP
 • Level 1: Entrepreneur Mindset
  08 August 2022
Level 1: Entrepreneur Mindset
Ne pare rău, pagina dumneavoastră nu suportă inline SVG.
Welcome & Self Discovery
Prima întâlnire este despre cunoaștere: ne vom cunoaște colegii și pe noi puțin mai bine.
Ne pare rău, pagina dumneavoastră nu suportă inline SVG.
Values & Principles
Vom discuta despre valori, principii, cum le identificăm pe ale noastre și cum ne afectează în viața noastră de zi cu zi.
Ne pare rău, pagina dumneavoastră nu suportă inline SVG.
Find your Ikigai
Discutăm despre conceptul Ikigai și descoperim, prin activități practice, care sunt acele lucruri care ne aduc bucurie și împlinire în viață.
Ne pare rău, pagina dumneavoastră nu suportă inline SVG.
Founder's Mindset - Entrepreneurship & Decision Making
Vorbim despre antreprenoriat, decizii și cum ne pot influența acestea, iar pe final vom începe discuția despre mindsetul antreprenorial.
Ne pare rău, pagina dumneavoastră nu suportă inline SVG.
Founder's Mindset - Motivation & Behaviors
Continuăm discuția despre mindsetul antreprenorial cu partea de motivație și comportamente antreprenoriale specifice unui fondator de succes.
Ne pare rău, pagina dumneavoastră nu suportă inline SVG.
Entrepreneur Ask-Me-Anything & Next Steps
Invitatul nostru special ne va povesti despre experiența lui în antreprenoriat și ne va răspunde la toate întrebările.

Entrepreneur Mindset este primul nivel din drumul tău antreprenorial de succes. În cadrul acestui modul vei vedea dacă antreprenoriatul este într-adevăr potrivit pentru tine.

Level 1: Entrepreneur Mindset este un nivel interactiv în care:

 • Te vei auto-descoperi
 • Îți vei concretiza valorile
 • Vei afla care sunt caracteristicile unui antreprenor de succes
 • Vei fi cu un pas mai aproape de lansarea unui start-up
 • Vei primi răspunsuri la toate întrebările

La final, vei ști cu certitudine dacă ești pregătit să intri în lumea antreprenorială, vei fi cu un pas mai aproape de a-ți identifica scopul în viață și te vei simți mai împlinit cu alegerile tale.

Level 1: Entrepreneur Mindset se adresează celor care:

 • Nu au avut contact sau sunt la început în lumea antreprenorială
 • Nu sunt siguri dacă acestă direcție li se potrivește
 • Vor să se auto-descopere
 • Vor să învețe cum să ia decizii care îi fac să se simtă împliniți
 • Vor să facă pasul cel mare către lumea antreprenoriatului

În valoare de 295€/participant, primul nivel din programul StartUp LevelUP, Entrepreneur Mindset, este oferit GRATUIT fiecărui participant cu sprijinul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest și INNO.